Snöröjning och halkbekämpning

Efter ett antal samtal med kommunen så har jag fått veta att de sandlådor som försvann när detaljplanerna genomfördes i vårt område inte kommer att återställas. Detta beror på att kommunen tecknat ett avtal med vägverket att sköta snöröjning och halkbekämpning på våra vägar de närmaste åren. I detta ingår att salta och sanda, därför underhåller inte kommunen några egna sandlådor.

Kommunen tar inte emot några samtal om snöröjningen, men om du vill klaga eller framföra några synpunkter gör du det här: Kommunens snöröjning i Boo

Detta inlägg är publicerat i Kommuninfo och taggat . Bokmärk permalänken. Trackbackar är avstängda men du kan lämna en kommentar.

En Kommentar

 1. leifw
  Publicerad 13 januari, 2011 kl 00:16 | Permalänk

  Om Vägverket har övertagit väghållningen, borde väl Vägverket se till att det finns sandlådor kvar, t ex vid den notoriskt krångliga backen vid Emblavägen? Där fastnar bil efter bil och retirerar sedan nedför backen, rakt eller sidledes.
  När en Vägförening som har fungerat i decennier med sina erfarenheter (och sandlådor) tvingas avsäga sig ansvaret när vi fått detaljplan, skall väl inte servicen försämras utan tvärtom bli bättre?
  Vad svarar Vägverket på det?
  Leif Widén

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 • Nyheter via e-post

  Skriv din mailadress här och få information när hemsidan uppdateras.

%d bloggare gillar detta: