Ansök om eller ändra i medlemskap

För att få tillgång till bl. a. kräftfiske, sommarvatten och tennisbana så behöver du vara medlem i Lilla Björknäs villaägarförening. Det är enkelt och det enda du behöver göra är att fylla i nedan formulär.

  • Vill du förutom medlemskapet i villaägareföreningen få tillgång till övriga tjänster så ange bara vilka.
  • Är du medlem, men vill utöka eller minska omfattningen på ditt medlemskap väljer du det i menyn nedan plus utökade tjänster.
  • Är du medlem, men vill uppdatera dina adressuppgifter väljer du det i menyn nedan. Speciellt e-postadress skulle hjälpa villaföreningen mycket.
  • Givetvis kan du säga upp ditt medlemskap här också.

För att bli medlem måste man äga en fastighet i området Lilla Björknäs och på grund av bl.a. kapacitet och fysiska dragningar av sommarvattennätet har vi begränsningar till vilka vi kan erbjuda medlemskap. För närvarande tar vi upp medlemskap i nedan område. Styrelsen förbehåller sig rätten att i var tid besluta om medlemskap. Avgifterna fastställs varje år på årsmötet och kan variera något från år till år.

Vi har haft återkommande problem med formuläret nedan som vi håller på att avhjälpa. Ifall det inte fungerar skicka ett e-mail till info@lillabjorknas.se med samma information så ordnar vi allt!

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Hanteringen av personuppgifter finns beskrivna på en separat sida som du kan nå här.