Nu börjar de stora arbetena i Slussen

temp_bro24 juni markerar starten för de stora arbetena i Slussen. Alla trafikslag kommer att ledas om till den västra bron. För att göra plats för den nya huvudbron, som beräknas stå klar 2019, kommer den befintliga östra bron att rivas helt. Med detta även en del av Katarinavägen. Schakten kommer bli uppemot 15 meter djupa.

Arbeten med kajerna längs Munkbron och Stadsgårdsleden kommer då också att ta vid. På Stadsgårdsleden ska en temporär bussterminal byggas som kommer att användas under byggtiden för den nya, permanenta, bussterminalen.

bygg.stockholm.se kan du läsa om hur du dig fram i Slussen under byggtiden.

av Per

Ordförande

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.