Inbrott i området

InbrottPå sistone har det varit inbrott i vårt område. Polisen som varit på platsen har kunnat säkra såväl blod- som fotspår. Det framgår även klart att dessa fotspår rört sig runt mellan närliggande fastigheter.

Vill därför uppmana alla att vara lite extra uppmärksamma. Ring Polisen (114 14) om ni ser någonting som inte verkar stå rätt till.

Det rör sig mycket folk i ett bostadsområde; brevbärare, hantverkare, vägarbetare, besökande … så det är inte lätt särskilja den gode från den onde. Larm i all ära, det bästa skyddet kommer nog från din granne. Lär känna denne och ta hand om varandra.

Detta inlägg är publicerat i Ordföranden. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  • Nyheter via e-post

    Skriv din mailadress här och få information när hemsidan uppdateras.

  • Temperaturen i Glasan