Inbrott i området

InbrottPå sistone har det varit inbrott i vårt område. Polisen som varit på platsen har kunnat säkra såväl blod- som fotspår. Det framgår även klart att dessa fotspår rört sig runt mellan närliggande fastigheter.

Vill därför uppmana alla att vara lite extra uppmärksamma. Ring Polisen (114 14) om ni ser någonting som inte verkar stå rätt till.

Det rör sig mycket folk i ett bostadsområde; brevbärare, hantverkare, vägarbetare, besökande … så det är inte lätt särskilja den gode från den onde. Larm i all ära, det bästa skyddet kommer nog från din granne. Lär känna denne och ta hand om varandra.

Publicerat den
Kategoriserat som Ordföranden

av Per

Ordförande

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.