Kartläggning av LTA-stationer

Under sommaren kommer Nacka kommun fortsätta arbetet med att kartlägga de 1800 LTA-stationer som är installerade i kommunen. Arbetet kommer att ske genom att Mikael Gillefalk från VA & Avfall på kommunen besöker er fastighet och med hjälp av en GPS ta kordinaterna för er LTA-station. Detta kommer äga rum under vecka 27-29, men det är inte nödvändigt att någon är hemma.

Syftet med kartläggningen är att skapa en databas där kordinaterna för varje pump står angivna. Med hjälp av denna kan alla stationer enkelt plottas ut på en karta och sedan ges ytterligare attribut, såsom historik över driftstörningar eller annan information som kan vara av intresse.

Vid frågor angående detta arbete ber Mikael er kontakta honom på 08-718 88 91 eller mikael.gillerfalk@nacka.se

Publicerat den
Kategoriserat som Styrelsen

av Per

Ordförande

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.