Styrelsen behöver DIG!

Den 9:e Maj är det dags för nytt årsmöte i Lilla Björknäs Villaägarförening. Då har även du chansen att engagera dig i föreningen genom att bli invald i styrelsen. Vi är idag underbemannade i styrelsen enligt stadgarna och de finns plats för fler.

Vi som jobbar i styrelsen idag är en blandning av gamla och nya medlemmar som gör så mycket vi orkar och kan. Mycket av arbetet präglas av att upprätthålla sommarvattnet men vi skulle gärna vilja utveckla vårt område mer än vad vi mäktar med idag. Flera av oss är småbarnsföräldrar och/eller egenföretagare och mycket av vår tid går åt att bara få ihop våra egna livspussel.

Till årsmötet i år går till exempel min mandatperiod som ledamot och ordförande ut. Jag kommer att kandidera till en ny period som ordförande om ingen anmäler sitt intresse men jag skulle gärna lämna över stafettpinnen till en annan person som har mer tid att ägna sig åt föreningen och styrelsen.

Är du intresserad? HÖR AV DIG! DU behövs om vi skall ha en fortsatt livskraftig villaförening.

Kontaktuppgifter till valberedningen finns här

M v h

Niklas Emegård, Ordförande

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.