Succé för Trädgårdsdagen

Söndagen den 29:e Maj ordnade Ewa-Maria Gustafsson och Åsa Paborn på Villaföreningens uppdrag en fantastiskt trevlig trädgårdsdag på fotbollsplanen i Lilla Björknäs. Ett femtiotal personer kom för att utbyta erfarenheter och sticklingar eller bara pratat trädgård och ytterligare några förbipasserande kom för korven och ponnyridning.

Tack Åsa och Ewa-Maria för ett trevligt arrangemang.

När jag pratade med tjejerna så lät det som om de hade fått blodad tand och att de planerar en loppis redan till hösten. Vill DU vara med och hjälpa till?  Hör av dig till Åsa, hennes mailadress och telefonnummer finns adresslistan till styrelsen här.

Detta inlägg är publicerat i Rekreation, Styrelsen. Bokmärk permalänken. Trackbackar är avstängda men du kan lämna en kommentar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  • Nyheter via e-post

    Skriv din mailadress här och få information när hemsidan uppdateras.

  • Temperaturen i Glasan