Majbrasa i år! Hjälp med ris!

Som ni kanske hört blir det majbrasa i år också tack vare Andreas Brännström på Lilla Björknäsvägen 17A. Tack Andreas!

Vi behöver hjälp med ris till elden så har ni chansen åk ner med ert ris i helgen till eldningsplatsen vid Tennisbanan nere vid sundet på Lilla Björknäsvägen. OBS, högen får bara innehålla trädgårdsavfall, dvs ris, inga stockar eller byggmaterial alltså. Högen får max vara 6m i diameter och 3m hög så är den redan det får ni köra vidare med ert ris till återvinningen. Blir högen större kommer brandkåren neka tändning, det hände för några år sen som ni kanske minns?

Elden kommer tändas av Andreas kl 20.00 tisdag 30 April.

Per-Ivan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.