Sommarvattnet påslaget

Då är sommarvattnet påslaget sen i eftermiddags i samtliga slingor. Kontrollera era kranar och gärna grannens också så det inte står och sprutar. Kom ihåg att alltid använda munstycke på slangarna när ni nyttjar sommarvattnet annars faller trycket markant.

Vi har två kända läckor som inte är åtgärdade. Dels är det utanför Strömvägen 4 som också påverkar 6, 7, 8, och 9. Dels är det utanför Talluddsvägen 37 som påverkar 35, 33, 31 & 29. Alla vi andra skall ha vatten så felrapportera på lillabjorknas.se om ni har några bekymmer.

Stort tack till alla i styrelsen som varit behjälpliga och i synnerhet Rasmus.

Per-Ivan

Detta inlägg är publicerat i Styrelsen. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  • Nyheter via e-post

    Skriv din mailadress här och få information när hemsidan uppdateras.

  • Temperaturen i Glasan