Sommarvattnet påslaget

Då är sommarvattnet påslaget sen i eftermiddags i samtliga slingor. Kontrollera era kranar och gärna grannens också så det inte står och sprutar. Kom ihåg att alltid använda munstycke på slangarna när ni nyttjar sommarvattnet annars faller trycket markant.

Vi har två kända läckor som inte är åtgärdade. Dels är det utanför Strömvägen 4 som också påverkar 6, 7, 8, och 9. Dels är det utanför Talluddsvägen 37 som påverkar 35, 33, 31 & 29. Alla vi andra skall ha vatten så felrapportera på lillabjorknas.se om ni har några bekymmer.

Stort tack till alla i styrelsen som varit behjälpliga och i synnerhet Rasmus.

Per-Ivan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.