Trottoar och övergångsställe

Som ni kanske sett har kommunen nu förlängt byggandet av trottoar mellan Tempelstigen / Mellströms väg upp mot infarten till portarna på Talluddsvägen 7. Vet inte säkert om det var planerat men när det inte såg ut som de förberedde förlängningen skickade jag in feedback till kommunen bums. Kul att det funkar och att de lyssnar. Har inte hört något om övergångsställets utformning så osäkerheten om det blir upphöjt övergångsställe eller avsmalnande vägbana/övergångsställe kvarstår.

P.S. I mitt senaste utskick sa jag att övergångsstället skulle ligga söder om Gundersbergsvägen men det var tydligen fel, och det var ju bra för det hade vi inte diskuterat tidigare.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.