Historia

Hej

Historiesidan befinner sig under konstant uppdatering och kommer att vara så under en tid men som en skänk från ovan släppte Eniro häromdagen en ny tjänst där man dynamiskt och samtidigt kan se dagens flygfoto och flygfoton från 1955-1967. Det går också bra att zooma ut och in. Kul för oss kufar som undrar hur det var, eller för er som var med men kanske glömt. Man kan bland annat se exakt var Paviljongen låg, hur Björknäs torg såg ut, var sommarhandeln i lilla björknäs låg, var hopptornet i Glasbrukssjön låg, att Mariedal inte hade väg, hur Orminge såg ut innan Orminge och mycket annat.

http://kartor.eniro.se/m/KnXxn

Med vänlig hälsning, Per-Ivan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.