Ny uppdaterad historiesida

Historiesidan under Villaföreningen på hemsidan har fått ett helt omarbetat innehåll. Ni som är intresserade av lilla Björknäs med omnejds historia kan nu få en sammanfattning av vad som hänt med bäring på vårt område.

På en överordnad nivå är mycket gjort men jag när en idé om att t.ex. expandera med mer information om de olika husen i området. Namnen i området och vägnamnens ursprung vore också roligt att få veta mer om. Vissa av dessa delar är påbörjade men inte klara och färdigställs vart efter som.

Ni får gärna bidra med kommentarer, rätta fel, eller bidra med bilder och historier. Speciellt äldre bilder skulle jag gärna titta på och eventuellt scanna en kopia av för att spara i föreningen.

Mycket nöje!

Per-Ivan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.