Utbyggnad av trottoar till Talluddsvägen 7

Jag har kontaktat Björn Wester på Nacka kommun å villaföreningens vägnar om den pågående planeringen av nya hyreshus mitt emot Talluddsvägen 7.
Se http://www.nacka.se/web/bo_bygga/projekt/boo_karta/talluddsvagen/Sidor/default.aspx

I samband med denna utbyggnad skall man förlänga trottoaren på västra sidan av Talluddsvägen så den kommer gå via Elinshillsvägen upp till Talluddsvägen 7 (oklart om man menar till 7A eller 7F) och den busshållplats som finns överst i på krönet där man idag står med risk för eget liv. Jag försöker övertyga kommunen att fortsätta trottoaren ner längs Talluddsvägen fram till Tempelstigen/Mellströms väg så att vi som bor här kan komma upp både till busshållplatsen men även vidare ner till Björknäs Centrum utan att korsa Talluddsvägen två gånger.

Jag skall även ta upp att det borde finnas ett övergångsställe över Talluddsvägen mellan Tempelstigen/Mellströms väg och Gundersbergsvägen så att man kommer över gatan säkrare från båda hållen.

Ni får gärna kontakta mig eller Björn Wester direkt om ni har synpunkter.

Per-Ivan

Detta inlägg är publicerat i Styrelsen. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar eller en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  • Nyheter via e-post

    Skriv din mailadress här och få information när hemsidan uppdateras.

  • Temperaturen i Glasan