Skälet till att vi har en villaförening

Jag vet inte hur många som såg inslaget på ABC nu i kväll men i Lilla Läggesta i Strängnäs har villaägarna mer eller mindre blivit överkörda av kommunen och vid utbyggnaden av vägar och bostadsområden. Några av de boende har fått beräknade kostnader på över 700 000 kronor.

När detta arbete skedde i Lilla Björknäs hade vi en befintlig och stabil villaförening som snabbt kunde ta tillvara de boendes intressen, på det sättet undvek vi situationen som uppstod i Strängnäs. Det är vi väldigt tacksamma för och det visar hur viktigt det är att vi har en förmåga att agera gemensamt när kommunen får sina ”idéer”, vem vet vad de hittar på härnäst?

Detta inlägg är publicerat i Kommuninfo, Styrelsen. Bokmärk permalänken. Trackbackar är avstängda men du kan lämna en kommentar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  • Nyheter via e-post

    Skriv din mailadress här och få information när hemsidan uppdateras.

  • Temperaturen i Glasan