KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2011

I morgon kommer du få en kallelse till årsmötet i brevlådan i Lilla Björknäs med följande innehåll:

Nu är det dags för årsmöte i villaägarföreningen. Denna kallelse går ut till alla boende i området som omfattas av föreningen. Även om du inte är medlem i
föreningen så är du hjärtligt välkommen ändå, det går bra att anmäla sig som medlem direkt vid mötet.

Datum: Torsdag 19 Maj
Tid: 19.00
Plats: Björknässkolans Aula.

Förutom det stadgeenliga årsmötet kommer i år Kommunen och/eller Telia att informera om bredbandsutbyggnaden i Lilla Björknäs, dessutom kommer representanter från båtklubbens styrelse att finnas på plats för att svara på frågor. Vi serverar dricka och macka som vanligt.

För att underlätta vår planering skulle vi vara väldigt tacksamma om du vill maila till ordforande@lillabjorknas.se och ange ditt namn, fullständiga adress och om du kommer på årsmötet eller inte. Det går även bra att skriva samma uppgifter på ett papper och lägga det i någon av styrelsemedlemmarnas brevlådor.

Väl mött!

Styrelsen i Lilla Björknäs Villaägarförening

Detta inlägg är publicerat i Kommuninfo, Ordföranden, Styrelsen. Bokmärk permalänken. Trackbackar är avstängda men du kan lämna en kommentar.

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  • Nyheter via e-post

    Skriv din mailadress här och få information när hemsidan uppdateras.

  • Temperaturen i Glasan