Majbrasan 2011

Det är många som har frågat när Majbrasan tänds i morgon och vilka aktiviteter som ordnas runtomkring. Svaret är att Majbrasan inte är något som villaföreningen håller i. Den bygger på helt och hållet privata initiativ som föreningen genom åren har stöttat på olika sätt. Ibland har de privata initiativen kommit från personer i styrelsen men det är aldrig villaföreningen som officiellt stått bakom arrangemanget.

Jag är helt ny som ordförande i år och har genom olika kanaler försökt ta reda på mer om valborgsmässofirandet. Det jag har fått fram är att brasan antagligen kommer att tändas omkring klockan 20 och att det i år inte kommer att finnas någon kör eller andra aktiviteter i samband med brasan. Om någon har mer information skall jag gärna ta emot den och lägga upp den här.

Om det finns någon/några som känner att de kan tänka sig att driva valborgsmässofirandet framöver så får ni gärna ta kontakt med mig så kan vi säkert ordna både korvgrilning och lotteri framöver. För egen del så är jag hemma och nattar mina småbarn vid 20-tiden.

Jag vill som boende i området gärna understryka att jag tycker det är enormt viktigt att de som eventuellt tänder brasan också tar ansvar för släckning och eftersläckning under natten!

M v h

Niklas Emegård, Ordförande i Lilla Björknäs Villaägarförening.

Detta inlägg är publicerat i Ordföranden, Rekreation, Styrelsen. Bokmärk permalänken. Trackbackar är avstängda men du kan lämna en kommentar.

4 Kommentarer

  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /storage/content/93/156093/xn--lillabjrkns-u8a4u.se/public_html/wp-content/themes/thematic/library/extensions/comments-extensions.php:262 Stack trace: #0 /storage/content/93/156093/xn--lillabjrkns-u8a4u.se/public_html/wp-content/themes/thematic/library/extensions/discussion.php(30): thematic_commenter_link() #1 /storage/content/93/156093/xn--lillabjrkns-u8a4u.se/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): thematic_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /storage/content/93/156093/xn--lillabjrkns-u8a4u.se/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /storage/content/93/156093/xn--lillabjrkns-u8a4u.se/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /storage/content/93/156093/xn--lillabjrkns-u8a4u.se/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Arra in /storage/content/93/156093/xn--lillabjrkns-u8a4u.se/public_html/wp-content/themes/thematic/library/extensions/comments-extensions.php on line 262