Vad händer i föreningen?

Nu har verkligen hösten kommit till Björknäs och vi har redan fått en rejäl försmak av vintern också.

Vi kan konstatera att vi har haft en väldigt lyckosam sommar vad det gäller sommarvattnet. Efter att vi fått dit den nya pumpen har det bara varit lite småfix med vattenledningsnätet och vi kan glatt konstatera att vi ligger väl inom budget för kostnaderna för underhåll.

Arbetet med övriga delar inom föreningen går tidvis väldigt bra och tidvis lite trögt. Vi som sitter i styrelsen är mestadels småbarnsföräldrar och ibland försvinner tiden iväg till annat än föreningsarbete. Jag själv är också helt ny som ordförande och har inte suttit i styrelsen innan vilket gör att det tar lite tid för mig att hitta arbetsformerna också.

Vi har dock haft några styrelsemöten och vi har bland annat beslutat följande:

  • Vi kommer att renovera informationstavlorna på busshållplatserna så fort som möjligt.
  • Till våren skall vi byta ut bänken som står på udden längst ut på Heimdalsvägen.
  • Till våren skall vi även köpa in lite uteleksaker till lekparkerna
  • Vi har bestämt att vi skall arbeta för att sätta upp en ”välkommen skylt” vid Talludsvägen, dock har vi lite kvar när det kommer till kommunen och även utformningen där.
  • Vi arbetar för att få upp en ljusskylt med hastighetsbegränsning i backen ned mot ”svackan” på Talluddsvägen. Detta måste dock sanktioneras av kommunen.

Är DU intresserad av att engagera dig i styrelsen och hjälpa till att förbättra vårt område? Kontakta gärna mig i så fall så ska jag sätta dig i kontakt med valberedningen.

M v h

Niklas, Ordförande

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.