Äntligen info från båtklubben

Nu har vi äntligen fått lite info från båtklubben som så många väntat på.

Det har gått lite trögt under sommaren på grund av semestrar och annat men nu i vecka 40 så har styrelsen från båtklubben lovat att de ska ha ett styrelsemöte. Under det mötet skall de gå igenom status och, viktigast av allt, planera för ett stormöte under senhösten för alla som anmält sig som medlemmar i båtklubben.

Jag vet att det är många som känt att ”det inte händer någonting” i båtklubben men det är viktigt att veta allt arbete är ideellt och att de som engagerat sig i båtklubben är samma personer som kämpat med att styra upp kommunen under utbyggnaden av detaljplanen de senaste åren, som sett till att kostnaderna för oss boende inte dragit iväg (som de gjort på Älgö) och sett till att våra intressen försvarats vad det gäller vägar och mark.

Utan dessa personer hade vi helt säkert inte ens haft möjlighet att ha båtplatser nere vid Skurusundet idag!

Under och efter stormötet i båtklubben kommer det att finnas goda möjligheter för alla som vill engagera sig och bidra till arbetet med att förbättra bryggorna och etablera flera båtplatser!

Detta inlägg är publicerat i Båtklubb och taggat , , , . Bokmärk permalänken. Trackbackar är avstängda men du kan lämna en kommentar.

3 Kommentarer

  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /storage/content/93/156093/xn--lillabjrkns-u8a4u.se/public_html/wp-content/themes/thematic/library/extensions/comments-extensions.php:262 Stack trace: #0 /storage/content/93/156093/xn--lillabjrkns-u8a4u.se/public_html/wp-content/themes/thematic/library/extensions/discussion.php(30): thematic_commenter_link() #1 /storage/content/93/156093/xn--lillabjrkns-u8a4u.se/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): thematic_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /storage/content/93/156093/xn--lillabjrkns-u8a4u.se/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /storage/content/93/156093/xn--lillabjrkns-u8a4u.se/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /storage/content/93/156093/xn--lillabjrkns-u8a4u.se/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Arra in /storage/content/93/156093/xn--lillabjrkns-u8a4u.se/public_html/wp-content/themes/thematic/library/extensions/comments-extensions.php on line 262