Äntligen info från båtklubben

Nu har vi äntligen fått lite info från båtklubben som så många väntat på.

Det har gått lite trögt under sommaren på grund av semestrar och annat men nu i vecka 40 så har styrelsen från båtklubben lovat att de ska ha ett styrelsemöte. Under det mötet skall de gå igenom status och, viktigast av allt, planera för ett stormöte under senhösten för alla som anmält sig som medlemmar i båtklubben.

Jag vet att det är många som känt att ”det inte händer någonting” i båtklubben men det är viktigt att veta allt arbete är ideellt och att de som engagerat sig i båtklubben är samma personer som kämpat med att styra upp kommunen under utbyggnaden av detaljplanen de senaste åren, som sett till att kostnaderna för oss boende inte dragit iväg (som de gjort på Älgö) och sett till att våra intressen försvarats vad det gäller vägar och mark.

Utan dessa personer hade vi helt säkert inte ens haft möjlighet att ha båtplatser nere vid Skurusundet idag!

Under och efter stormötet i båtklubben kommer det att finnas goda möjligheter för alla som vill engagera sig och bidra till arbetet med att förbättra bryggorna och etablera flera båtplatser!

3 kommentarer

 1. Hej
  Tack för ditt svar. Nu menade jag inte att det låg på ditt bord att förmedla ut den informationen, utan styrelsen för båtklubben.

  Jag ringer hur som helst Thomas efter helgerna.

  Peter

 2. Hej Peter,

  Tack för att du tittade in på hemsidan!

  Jorå, den informationen är inte alls svår att klämma ut sig. Det är Thomas Helgstedt som just nu har båtplatskön på sitt bord. Han vet även vilka övriga ledamöter i styrelsen är.

  Ring gärna honom. Hans nummer finns här på hemsidan!

 3. Hej

  Nu börjar följetongen om båtklubben likna ett riktigt dåligt skämt. Jag förstår att det är en idéellt arbetande styrelse, men det betyder ju inte att man kan stoppa huvudet i sanden.

  Kan man inte få reda på vilka styrelsen består av så man kan ringa till dem. Den informationen borde ju inte vara så betungande att klämma ur sig.

  /Peter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.