Fiske

Isamtliga sjöar i Boo förutom Insjön, Glasbrukssjön och Kocktorpssjön är det fritt fiske med t ex metspö, kastspö, pilk, pimpel eller liknande handredskap som är försett med lina och krok. Redskap får dock inte ha mer än tio krokar och själva fiskemetoden får inte kräva båt. I Glasbrukssjön råder alltså fiskeförbud. Men det finns sjöar i Nacka som det är fritt fiske i. Mer om fisket kan du läsa här.

Detta inlägg har en kommentar

  1. Mats Bäckström

    Hej enligt Nacka kommuns hemsida är det tillåtet att fiska i alla sjöar utom Insjön, se citat
    ”Stora möjligheter i Boo

    Rätten till sportfiske i samtliga sjöar inom Boo-delen av Nacka kommun, utom Insjön, innehas av Boo fiskevårdsområdesförening. I området finns 21 sjöar. Vissa är bara vackra vattenspeglar, medan andra är fina fiskesjöar”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.