Fiske

Isamtliga sjöar i Boo förutom Insjön, Glasbrukssjön och Kocktorpssjön är det fritt fiske med t ex metspö, kastspö, pilk, pimpel eller liknande handredskap som är försett med lina och krok. Redskap får dock inte ha mer än tio krokar och själva fiskemetoden får inte kräva båt. I Glasbrukssjön råder alltså fiskeförbud. Men det finns sjöar i Nacka som det är fritt fiske i. Mer om fisket kan du läsa här.

1 kommentar

  1. Hej enligt Nacka kommuns hemsida är det tillåtet att fiska i alla sjöar utom Insjön, se citat
    ”Stora möjligheter i Boo

    Rätten till sportfiske i samtliga sjöar inom Boo-delen av Nacka kommun, utom Insjön, innehas av Boo fiskevårdsområdesförening. I området finns 21 sjöar. Vissa är bara vackra vattenspeglar, medan andra är fina fiskesjöar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.