Ny hemsida!

Välkommen till vår nya och uppdaterade hemsida på internet. Jag, tillsammans med Jonas Tehler, har en ganska hög ambition med vår nya hemsida. 

Vi ska med den här nya hållplatsen på internet försöka hålla en mer levande dialog med alla medlemmar. Här kan du få den aktuella statusen på sommarvattnet och aktuella händelser (senaste artiklar här till höger), komma med egna förslag på förbättringar och frågor som du tycker föreningen skall driva (grupperna ovan), läsa mer om hur vårt område kommit till, få mer information om hur man blir medlem, hur man når styrelsen och mycket mycket mer. Jag hoppas att det här är början på en ny tid i Lilla Björknäs Villaförening och vi hoppas att du vill vara med och forma den!

/Niklas

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.